Success Stories

Med henvisning til den igangværende Corona (Covid19) virus, vil vi gerne informere kunder og samarbejdspartnere om vore tiltag.

Med henvisning til den igangværende Corona (Covid19) virus, vil vi gerne informere kunder og samarbejdspartnere om vore tiltag.

 

Hos Arne Pedersen A/S har vi et stærkt lederteam bestående af engagerede og dygtige medarbejdere. Vi arbejder på højtryk for at sikre vores 150 medarbejdere samt vores kunder og samarbejdspartnere i denne tid.

Dette betyder, at vi har taget følgende forholdsregler:

  • Alle medarbejdere på administrationen er delt op i 2 teams med hver anden dag på kontoret eller via hjemmearbejdspladser.
  • Administrationsbygningen er delt op i 3 helt lukkede, separate zoner.
  • Alle rengørings- og håndspritsprocedurer er øget på hele kontoret.
  • Alle møder foregår online.
  • Slutteligt følger vi alle myndighedernes udmeldinger tæt.

Vores medarbejdere i marken bliver løbende opdateret med retningslinjer på mail, video osv. Samtidig er der udleveret engangsgummihandsker og håndsprit – derudover bliver der udleveret desinficerende væske til at rengøre overflader som f.eks. arbejdsbiler og værktøj.

Med disse øgede tiltag, forventer vi – på trods af Covid19 virussens indtog – at kunne vedblive med at levere vores kendte høje service. Netop nu er der gode muligheder for at skifte køkkenet i beboerlokalet, give gulvet et løft og samtidig få renoveret ejendomskontoret” 
”Er det nu I skal have lavet de nye skralderum, så står vi klar”

”Vores børn fortjener plads og rum til sikker og udviklende leg – Vores legepladsinspektør står klar til en gennemgang og hurtig udskiftning af slidte, utidssvarende eller ulovlige legepladser

Som vores kunde håber vi, at I vil hjælpe os med at holde gang i hjulene, så vi sikrer vores medarbejdere og deres familier bedst muligt.
Se mere på: www.arnepedersen.dk 

 

Med venlig hilsen
Snedkermester Arne Pedersen A/S
Greve Main 22 – 2670 Greve
Tlf.: 43 61 27 75