Døgnservice

Flere af de boligselskaber vi samarbejder med, har også tilknyttet os som døgnservice.

Døgnservice

24 timers døgnservice for alle

Hos Snedkermester Arne Pedersen sover vi aldrig.

For vi står nemlig klar til at rykke ud til boligselskaber, private og erhverv, i alle døgnets 24 timer 365 dage om året. Der pålægges et gebyr på 5.800 kr. ex. moms ved brug af ordningen

Det gør vi, fordi ingen er herre over, hvornår der slår et lyn ned i bygningen og slår alle sikringer fra, eller hvornår et vandrør springer. Den bekymring skal I som boligselskab naturligvis ikke have. Med vores 24 timers service hjælper vi derfor hurtigt og effektivt med at få udbedret den eller de skader, der kræver handling lige nu og her. Det gælder uanset, om det er skader efter brand, hærværk, storm eller vand. Vores faste og dygtige stab af håndværkere kan hjælpe til, når det gælder.

Et firma du kan stole på – også om natten

Når akutte opgaver opstår, er det vigtigt at kunne stole på, at håndværkeren dukker op. Det kan du naturligvis med os, da vi går højt op i at være lettilgængelige og et firma, der hurtigt rykker ud, så opgaven er klaret hurtigst muligt.

Det skal være trygt at være udlejer og med vores mangeårige erfaring og fleksible kompetencer, er vi de helt rette at samarbejde med, hvis du gerne vil have en fast aftale med et firma, til når det brænder på dag som nat.

Til formålet har vi oprettet en døgnservice, som kan rekvireres uden for normal åbningstid på telefon 4361 2775.

Få et tilbud

Sov godt om natten

Det er aldrig sjovt, når noget uventet sker. Særligt ikke, hvis det er en større skade, der påvirker samtlige beboere i ejendommen. Når det uventede sker, sørger vi for, at alle kan gå trygt og godt i seng igen, og at der i løbet af kort tid er styr på situationen og dannet et overblik.

Skulle skaden være stor, klarer vi den også og kører ikke før, den er udbedret. Så kan både I og beboerne sove godt og trygt om natten.

Ring nu og få hjælp

Har I en aftale med os om døgnservice, er vi dem, der rykker ud som det første, når vi har fået nys om, at der er opstået skader. Har I endnu ikke en aftale, er I velkommen til at ringe til os, da vi hellere end gerne også rykker ud til jer.

Vi varetager mange typer af opgaver inden for blandt andet maler-, murer-, VVS- og tømrerarbejde. Det gør os til en totalentreprenør, som I kan ringe til dag og nat, når uheldet er ude, da der ikke er det, vi ikke kan fikse.