Døgnservice

Arne Pedersen A/S samarbejder med flere boligselskaber – også som døgnservice.

Døgnservice

24 timers døgnservice for alle

Hos Arne Pedersen A/S sover vi aldrig.

Vi står klar til at rykke ud til boligselskaber, private og erhverv, i alle døgnets 24 timer og 365 dage om året. Der pålægges et gebyr på 5.800 kr. ekskl. moms.

Det gør vi, fordi ingen er herre over, hvornår der fx slår et lyn ned i en bygning, og slår alle sikringer fra, eller hvornår et vandrør springer… Den bekymring skal I som boligselskab naturligvis ikke have.

Med vores 24 timers service hjælper vi hurtigt og effektivt med at få udbedret de skader, der kræver hurtig handling. Det gælder uanset, om det er skader efter brand, hærværk, storm eller vand: Vores faste og dygtige stab af håndværkere, kan hjælpe til, når det gælder.

Et firma du kan stole på – også om natten

Når akutte opgaver opstår, er det vigtigt at kunne stole på at hjælpen dukker op. Det kan du naturligvis med os: Arne Pedersen A/S går højt op i at være lettilgængelige, og vi rykker ud, så opgaven kan blive klaret hurtigst muligt.

Det skal være trygt at være udlejer, og med vores mangeårige erfaring og kompetencer, er vi de helt rette at samarbejde med, hvis I gerne vil have en fast aftale med et firma, der står klar til at hjælpe dag som nat.

Vores døgnservice kan kontaktes uden for normal åbningstid på telefon 4361 2775.

Få et tilbud

Sov godt om natten

Det er aldrig sjovt, når en større skade pludselig opstår – og slet ikke hvis det er en større skade, der påvirker fx samtlige beboere i en ejendom. Når det uventede sker, sørger vi for at der i løbet af kort tid er styr på situationen, dannet et overblik, og at alle beboere kan komme til egen bolig igen.

Skulle skaden være stor, klarer vi også den, og kører ikke før skaden er udbedret.

Ring nu og få hjælp

Har I en aftale med os om døgnservice, og der opstår en skade, så er vi dem, der rykker ud så snart vi får nys om det. Har I endnu ikke en døgnserviceaftale, er I velkommen til at ringe til os, da vi hellere end gerne også rykker ud til jer.

Arne Pedersen A/S varetager mange typer af opgaver inden for blandt andet maler-, murer-, glas- og snedker/tømrerarbejde. Det gør os til en totalentreprenør, som I kan ringe til dag og nat, hvis uheldet er ude.