VI UDFØRER OPGAVER FOR ERHVERVSKUNDER PÅ HELE SJÆLLAND

Erhvervsafdelingens primære fokus er erhvervskunder, såsom ejendomsselskaber, kommuner, investorer, rådgivere m.m. Det er dog ikke udelukkende erhvervskunder, der havner i erhvervsafdelingen, da vi også dækker over andre segmenter, som ønsker at udvikle og optimere deres ejendomme, inkl. privatkunder.

Vi dækker i erhvervsafdelingen over alle faggrupper og alle typer projekter. Vi har mange forskellige faglige kompetencer, og kan på denne baggrund, indgå som en fast samarbejdspartner på erhvervsrelaterede løsninger. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak, såfremt du, eller din virksomhed står med et behov vi kan dække. 

 

 

 

 

LØSNINGER TIL JERES BEHOV

Vores hovedfokus er som hos resten af Arne Pedersen på kvalitet og kundetilfredshed:

Vi tilsikrer, at kunden får en god oplevelse, hvor kundeservice og konstruktiv dialog er i højsæde. Vi lægger stor vægt på forventningsafstemning og god dialog med kunden igennem hele byggeprocessen.

Vi ønsker at levere ordentligt stykke arbejde, som vi selv kan være stolte af.

Erhvervsafdelingen har naturligvis også fokus på effektivisering for at sikre de skarpeste priser til vores kunder. Vi arbejder med markedets mest optimale redskaber – både hos kunden og i vores interne processer for at optimere vores tid og skabe de bedste resultater til gavn for vores kunder.

ERHVERVSTEAM


Peter Moth

ErhverVschef

 


ESPEN HENRIKSEN

ProjektLEDER

 


Mette Abrahamsen

Projektkoordinator