Glas

Glasvægge skaber unikke rum og rammer. Vores glas afdeling kan hjælpe med både design og opsætning, og har i mange år leveret glas og glasvægge til vores kunder.

Glas

Professionel glasafdeling

Hos Arne Pedersen A/S er vi glade for at kunne tilbyde vores erfaring som glarmester.

Vi har arbejdet og udført opgaver i faget i mange år, og kan derfor påtage os et væld af opgaver inden for glas og ruder til private og erhverv på Sjælland. Vi kører dog gerne lidt længere, hvis I har det brug for det, og opgaven er den rette.

Som professionel glarmester, udskifter vi smadrede og punkterede ruder, ligesom vi også gerne udskifter ældre ruder med termoruder, så I kan spare penge på varmeregning og få bedre indeklima. Vi udskifter også forsatsvinduer, enkeltlagsvinduer og andre vinduer, hvor en energioptimering er nødvendig og tiltrængt.

Alt arbejde med glas bliver udført i den bedste og højeste kvalitet, og med materialer der gavner energioptimeringen.

Vi restaurerer gamle vinduer og glaspartier

Det er ikke altid at nyt er den bedste løsning. Det gælder f.eks. hvis du bor på en gammel landejendom med vinduer, der har de smukkeste sprosser, som ikke kan fås eller findes andre steder. Det er vigtigt, at vinduerne passer til den bygning som de er i – og har I det ikke godt med at skifte dem ud, selvom de trænger til en energioptimering og restaurering, kan I  få os til at tage sig af dem.

Vi er specialiserede i opgaven, og har efterhånden restaureret mange vinduer og glaspartier, og til stor glæde for boligejere og erhvervsdrivende, der gerne vil bevare charmen ved de gamle vinduer eller glaspartier.

Når vi får gamle vinduer og glaspartier ind til restauration, går de gennem en grundig proces, som i sidste ende får dem til at fremstå som nye. Hvordan vi gør det, og hvor meget det eventuelt kommer til at koste for netop jeres glaspartier eller vinduer, er I mere end velkommen til at kontakte os omkring.

Få et tilbud

Vi arbejder ikke kun med glas og ruder

Mange af vores opgaver består af udskiftning eller restauration af vinduer og glaspartier, men har I fx. brug for hjælp til opsætning af en ny bruseniche eller opsætning af et speciallavet spejl, kommer vi også gerne og hjælper.

Vi kan rigtig mange ting inden for glarmesterfaget, hvorfor I endelig skal kontakte os, hvis I har brug for hjælp med en opgave der vedrører glas. Alle opgaver bliver udført med stor ekspertise og en professionel tilgang.

Vores medarbejdere er desuden eksperter på området, og ved med det samme, hvordan de skal gå i gang og håndtere opgaven, så I får det bedst mulige resultat.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Har I nogle vinduer, I gerne vil have skiftet? Eller kunne I godt tænke jer at modtage et tilbud på, hvad det vil koste at restaurere jeres vinduer eller glaspartier? Så er vi klar til at fortælle om vores kompetencer og priser. Vi går højt op i at føre en personlig og åben dialog, og at give et skarpt og skræddersyet tilbud.

Se kontaktoplysninger herunder – vi ser frem til at høre fra dig!