Glas

Glasvægge skaber unikke rum og rammer. Vores glas afdeling kan hjælpe med både design og opsætning, og har i mange år leveret glas og glasvægge til vores kunder.

Glas

Professionel glasafdeling

Hos Arne Pedersen A/S er vi glade for at kunne tilbyde vores erfaring som glarmester.

Vi har arbejdet og udført opgaver i faget i mange år, og kan derfor påtage os et væld af opgaver inden for glas og ruder til både private og erhverv på Sjælland. Vi kører dog gerne lidt længere, hvis du har det brug for det, og opgaven er den rette.

Som professionel glarmester, tager vi os af at udskifte smadrede og punkterede ruder, ligesom vi også gerne udskifter ældre ruder med termoruder, så du kan spare penge på din varmeregning og få et bedre indeklima.

Vi kan også udskifte forsatsvinduer, enkeltlagsvinduer og andre vinduer, hvor en energioptimering er nødvendig og tiltrængt. Alt arbejde med glas bliver udført i den bedste og højeste kvalitet og med materialer, der især gavner energioptimeringen.

Vi restaurerer gamle vinduer og glaspartier

Det er ikke altid, at nyt er den bedste løsning. Det gælder f.eks., hvis du bor på en gammel landejendom med vinduer, der har de smukkeste sprosser, som ikke kan fås eller findes andre steder. Det er vigtigt, at vinduerne passer til den bygning, de er i – og har du det ikke godt med at skifte dem ud, selvom de trænger til en energioptimering og restaurering, kan du få os til at tage sig af dem.

Vi er specialiseret i opgaven og har efterhånden restaureret mange vinduer og glaspartier til glæde for boligejere eller erhvervsdrivende, der gerne vil bevare charmen ved de gamle vinduer eller glaspartier. Når vi får gamle vinduer og glaspartier ind til restauration, går de igennem en grundig proces, som i sidste ende får dem til at fremstå som nye.

Hvordan vi gør det, og hvor meget det eventuelt kommer til at koste for netop dine glaspartier eller vinduer, er du mere end velkommen til at kontakte os omkring.

Få et tilbud

Vi arbejder ikke kun med glas og ruder

Selvom mange af vores opgaver består af udskiftning eller restauration af vinduer og glaspartier, er det ikke det eneste, vi foretager os, når det kommer til glasarbejde. For har du f.eks. brug for hjælp til opsætningen af en ny og flot bruseniche eller opsætning af et stort eller speciallavet spejl, kommer vi også gerne og hjælper.

Vi kan rigtig mange ting inden for glarmesterfaget, hvorfor du endeligt bare skal hive fat i os, hvis du har brug for hjælp med en opgave, der vedrører glas. Alle opgaver bliver udført med stor ekspertise og en meget professionel tilgang.

Vores medarbejdere er desuden eksperter på området og ved med det samme, hvordan de skal gå i gang med din opgave og håndtere den, så du får det bedste mulige resultat.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Har du nogle vinduer, du gerne vil have skiftet? Eller kunne du godt tænke dig at modtage et tilbud på, hvad det vil koste at restaurere dine vinduer eller glaspartier? Så sidder vi allerede nu klar til at fortælle dig mere om vores kompetencer og priser. Vi går højt op i at føre en personlig og åben dialog, og er heller ikke blege for at give dig et skarpt og skræddersyet tilbud.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 43 61 27 75 eller ved sende og en mail på info@arnepedersen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!