Gulv

Gulv danner et fundament i boliger eller byggerier.

Det kan skabe et solidt udtryk og hos Arne Pedersen A/S kan vi hjælpe – både med valg af materialer samt lægning af gulve.

Gulv

Få et nyt, flot gulv af høj kvalitet

Gulvet er et af de vigtigste elementer i boligen, da det både danner et praktisk fundament, men også har stor indflydelse på boligens æstetiske udtryk.

Et gulv slides hver eneste dag, og derfor er det vigtigt at det passes og plejes. Det er uanset om det er et slidt og gammelt gulv, der trænger til en slibning, eller er et nyere gulv, der trænger til en efterbehandling.

Hos Arne Pedersen A/S tilbyder vi at behandle og slibe alle typer af gulve, så de bliver flotte at se på igen. I behøver bestemt ikke at bruge mange penge på at udskifte et gammelt gulv, da det ofte kun kræver en slibning og en god behandling, for at gulvet ser ud som nyt.

Vi kommer også gerne ud til en årlig serviceordning, hvor gulvet bliver vurderet og behandlet. Det sikrer gulvet en længere levetid.

Vi bruger kun de bedste materialer

Når vi bliver hyret til at lakere eller slibe gulve, gør vi det kun med de bedste materialer og det bedste værktøj. Vi ønsker ikke at gå på kompromis – resultatet skal blive bedst muligt.

Når vi plejer jeres gulve, afmonterer vi fejelister og sætte dem efterfølgende på igen, så der er mindst mulig besvær for jer, når vi lægger vejen forbi jeres gulve.

Vi tager os altid godt af jeres gulve:

  • Slibning af alle former for trægulve
  • Slibning af dørtrin og trapper
  • Slibning af terrazzogulve på badeværelser
  • Efterbehandling
  • Årlig gulvservice
  • Rådgivning og sparring

Få et tilbud

Mød vores gulvafdeling

Hans Henrik Mondrup Petersen

Afdelingschef

Jens Christiansen

Byggeleder

Mød vores gulv team

Hans Henrik Mondrup Petersen

Afdelingschef

Jens Christiansen

Byggeleder

Hvornår trænger et gulv til nyt liv?

Det er nemt at se, hvornår det er på tide at give gulvet nyt liv: For når lakken på et trægulv er slidt helt igennem, eller det har mange synlige ridser, er det ved at være tid til at give det en god behandling.

Nogle gulve bliver hurtigere slidte end andre – særligt hvis der fx er store hunde og mindre børn, da de også kan slide hårdere på et gulv samt sætte mærker og ridser. De er dog heldigvis nemme at komme af med igen, og kan gøres med en billig gulvafslibning af os. Det gælder uanset om jeres gulv er behandlet med olie, sæbe eller lak.

I kan selv bestemme hvilken behandling det skal have – vi kommer naturligvis gerne med vores input til, hvad vi synes er det bedste for netop jeres gulv.

Få et tilbud

Der er ingen grund til at nøjes med et slidt og gammelt gulv, når I kan få os til at forvandle det gamle gulv til nyt på ingen tid. Vores gulvafdeling holder af at glæde vores kunder, og vil også meget gerne have lov til at glæde jer.

Ring eller send os en mail, hvis I ønsker vores hjælp, eller gerne vil høre nærmere om vores løsninger – vi sidder klar til en hyggelig snak, og finder den perfekte løsning for jeres gulv.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm med vores afdelingsleder, så du kan blive lidt klogere på vores løsninger.