Gulv

Gulvet danner et fundament i boliger eller byggerier. Det kan skabe et solidt udtryk og hos Arne Pedersen A/S kan vi hjælpe, både med valg af materialer, samt lægning af gulve.

Gulv

Få et nyt flot gulv af høj kvalitet

Gulvet er et af de vigtigste elementer i boligen, da det både danner et praktisk fundament, men også har en stor indflydelse på boligens æstetiske udtryk.

Fordi det slides på hver eneste dag, er det vigtigt, at det passes og plejes – og det gælder uanset, om det er et slidt og gammelt gulv, der trænger til en slibning, eller et nyere gulv, der trænger til en efterbehandling.

Hos Arne Pedersen A/S tilbyder vi og vores dygtige gulvafdeling at behandle og slibe alle typer af gulve, så de bliver pæne og flotte at se på igen. Du behøver bestemt ikke bruge en masse penge på at skifte det gamle gulv ud, da det ofte ikke kræver mere end en slibning og en god behandling for at komme til at se ud som nyt igen.

Skulle du have brug for det, kommer vi også gerne ud til en årlig serviceordning, hvor gulvet både bliver vurderet og behandlet. Det sikrer gulvet en længere levetid.

Vi bruger kun de bedste materialer

Når vi bliver hyret til at lakere eller slibe gulve, gør vi det kun med de bedste materialer og de bedste værktøjer. Vi ønsker ikke at gå på kompromis et eneste sted – så tager vi hellere end gerne lidt længere tid om det, så vi er sikre på, at resultatet bliver så godt, som vi gerne vil have det.

Når vi kommer og plejer dine gulve, sørger vi også for at afmontere fejelister og sætte dem på igen, så der ikke er noget som helst besvær for dig i, at vi lægger vejen forbi dine gulve.

Vi tager os altid kærligt af dit gulv:

  • Slibning af alle former for trægulve
  • Slibning af dørtrin og trapper
  • Slibning af terrazzogulve på badeværelse
  • Efterbehandling
  • Årlig gulvservice
  • Rådgivning og sparring

Få et tilbud

Mød vores gulvafdeling

Hans Henrik Mondrup Petersen

Afdelingschef

Jens Christiansen

Byggeleder

Mød vores gulv team

Hans Henrik Mondrup Petersen

Afdelingschef

Jens Christiansen

Byggeleder

Hvornår trænger dit gulv til nyt liv

Det er ret nemt at se, hvornår det er på tide at give gulvet nyt liv. For når lakken på dit trægulv er slidt helt igennem, eller det har mange synlige ridser, er det ved at være på tide at give det en god behandling.

Nogle gulve bliver hurtigere slidte end andre, mens også særligt store hunde og mindre børn slider hårdere på et gulv, da de sætter mærker og ridser. De er dog heldigvis ret nemme at komme af med igen og kan gøres med en billig gulvafslibning af os. Det gælder uanset, om dit gulv er behandlet med olie, sæbe eller lak.

Du kan til gengæld selv bestemme, hvilken behandling det skal have – men vi kommer naturligvis gerne med vores input til, hvad vi synes er det bedste for netop dit gulv.

Få et tilbud

Der er ingen grund til at nøjes med et slidt og gammelt gulv, når du kan få os til at forvandle det til nyt igen på ingen tid. Vores gulvafdeling holder meget af at glæde vores kunder, og vil også meget gerne have lov til at glæde dig.

Ring eller send os gerne en mail, hvis du ønsker vores hjælp, eller gerne vil høre nærmere om vores løsninger. Vi sidder klar til en hyggelig snak med dig.

Du kontakter os ved at ringe på 43 61 27 75 eller ved at sende en mail til info@arnepedersen.dk. Så finder vi hurtigt muligt den perfekte løsning for dig.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm med vores afdelingsleder, så du kan blive lidt klogere på vores løsninger.