Køkken

Et køkken virker som et samlingspunkt. Uanset om det er i en virksomhed eller i et privat hjem.

Vi har specialiseret os i køkkener, og ved hvordan vi skaber en løsning der passer til jeres behov.

Køkken

Professionel montering af køkken

Hos Arne Pedersen A/S er vi specialister i køkkenmontage, og har etableret et samarbejde med førende køkkenfirmaer, så I kan få netop det køkken I ønsker jer.

Montering af køkken er ikke altid nogen nem sag, men med vores dygtige og kompetente medarbejdere, bliver det en glidende proces: Vores afdeling tager sig af alt lige fra opmåling til montering og den endelige finish på jeres køkken.

Vi tager derfor med andre ord ansvaret for hele byggeprocessen fra A-Z, så I blot skal glæde jer over at få nyt køkken: Vi styrer det hele og møder op til aftalt tid, så I hurtigst muligt kan komme i gang med at lave nye, lækre retter i jeres køkken.

Vil I høre mere om hvilke køkkenproducenter vi samarbejder med, er I velkomne til at kontakte os.

Slip for bekymringer

Når vi hjælper jer med at montere jeres drømmekøkken, følger vi ikke en standardproces eller en standardmanual: Vi sætter os nøje ind i jeres køkken og behov.

Skulle I falde over et køkken fra en vores samarbejdspartnere, som lige mangler de sidste små detaljer for at være perfekt, hjælper vi jer med at nå i mål med det. Og skulle der fx mangle en hylde i en særlig udformning, kan vores kompetente og kreative værksted fremstille den.

I kan forvente følgende, når vi tager os af køkkenmontage:

  • Opmåling og rådgivning
  • Demontering og bortskaffelse af eksisterende køkken
  • Levering af nye køkkenelementer
  • Samling og montering af nyt køkken
  • Flisearbejde
  • Montering af vask, blandingsbatteri samt diverse hårde hvidevarer

Få et tilbud

Mød vores køkkenafdeling

Thomas Mindegaard Madsen

Afdelingschef

Mød vores køkken team

Thomas Mindegaard Madsen

Afdelingschef

Hvad koster montering af et køkken?

Når I får Arne Pedersen A/S til at montere jeres nye køkken, kigger vi på flere faktorer og forhold, når vi udregner en pris til jer:

Ofte kan vi først regne den endelige pris ud, når køkkenet er tegnet og de sidste detaljer er faldet på plads – men, vi giver jer gerne et overslag på, hvad vi forventer det kommer til at koste, så I har noget konkret at gå ud fra.

I vores beregning ser vi blandt andet på størrelsen af jeres køkken, og hvor krævende det fx er at sætte op, rummets størrelse, vinkler og gulv. Vi forsøger naturligvis at gøre det så billigt som overhovedet muligt, så I også har penge til at opgradere køkkenudstyr eller andre indretningselementer, som I måske går og drømmer om.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af køkken

Vil I gerne høre mere om vores løsninger? Eller kunne I godt tænke jer et uforpligtende og skarpt tilbud på et nyt køkken? Så kontakt os allerede i dag.

Vi har monteret mange køkkener i lejligheder, huse og villaer på hele Sjælland, og hjælper også gerne jer med at opfylde jeres køkkendrømme. Køkkenet er hjemmets hjerterum, så derfor skal det også være indrettet, som I gerne vil have det. Det sørger vi for – og til en pris, I kan være med på.

I kontakter os ved at ringe på 43 61 27 75 eller ved at sende en mail til info@arnepedersen.dk. Så finder vi hurtigt muligt den perfekte løsning til jer.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm, så du kan blive lidt klogere på vores køkkenafdeling og montage af køkkener.