Køkken

Et køkken virker som et samlingspunkt. Uanset om det er i en virksomhed, eller i et privat hjem. Vi har specialiseret i køkkener og ved hvordan vi skaber en løsning der passer til dit eller jeres behov.

Køkken

Professionel montering af køkken

Hos Snedkermester Arne Pedersen A/S er vi specialister i montage af køkken og har såedes etableret et samarbejde med førende køkkenfirmaer, så du kan få netop det køkken, du godt kunne tænke dig.

Montering af køkken er ikke altid nogen nem sag, men med vores dygtige og meget kompetente køkkenfolk, bliver det en glidende proces. Vores afdeling tager sig af alt lige fra opmåling af dit køkken til monteringen og den endelige finish på dit køkken.

Vi tager derfor med andre ord ansvaret for hele byggeprocessen fra a-z, så du blot skal glæde dig over at få et nyt køkken i din bolig. Vi styrer det hele og møder op til aftalt tid, så du kan komme i gang med at lave nye og lækre retter i dit køkken hurtigst muligt.

Vil du gerne høre nærmere om, hvilke køkkenproducenter vi samarbejder med, er du velkommen til at kontakte os.

Slip for bekymringer

Når vi hjælper dig med at montere dit drømmekøkken, følger vi ikke en standardproces eller en standardmanual. Vi sætter os nøje ind i netop dit køkken og dine behov. Skulle du derfor falde over et køkken fra en vores samarbejdspartnere, som lige mangler de sidste små detaljer for at være perfekt, hjælper vi dig med at nå til måls med dette.

Skulle der derfor f.eks. mangle en hylde i en særlig udformning for at fuldende dit nye køkken, kan vores kompetente og kreative værksted fremstille den.

Du kan derfor forvente følgende, når du får os til at tage sig af køkkenmontage:

  • Opmåling og rådgivning
  • Demontering og bortskaffelse af eksisterende køkken
  • Levering af nye køkkenelementer
  • Samling og montering af nyt køkken
  • Flisearbejde
  • Montering af vask, blandingsbatteri samt diverse hårde hvidevarer

Få et tilbud

Mød vores køkkenafdeling

Thomas Mindegaard Madsen

Afdelingschef

Kristian Larsen

Køkkenkonsulent

Mød vores køkken team

Thomas Mindegaard Madsen

Afdelingschef

Kristian Larsen

Køkkenkonsulent

Hvad koster montering af et køkken

Når du får os til at montere dit nye køkken, er der flere faktorer og forhold, vi kigger på, når vi udregner en pris til dig. Ofte kan vi først regne den endelige pris ud, når køkkenet er tegnet og de sidste detaljer er faldet på plads – men, vi giver dig gerne et overslag på, hvad vi forventer, det kommer til at koste, så du har noget konkret at gå ud fra, når du skal beslutte, hvem der skal tage sig af montagen.

I vores beregning ser vi blandt andet på størrelsen af dit køkken, og hvor krævende det er at sætte op. Dette er der meget stor forskel på i forhold til størrelsen af rummet, dets vinkler og gulvet.

Vi forsøger dog naturligvis at gøre det så billigt for dig som overhovedet muligt, så du også har penge til at opgradere dit køkkenudstyr eller andre indretningselementer, som du måske går og drømmer om.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af køkken

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af køkken

Vil du gerne høre nærmere om vores løsninger? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende og skarpt tilbud på et nyt køkken? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi har efterhånden monteret mange køkkener rundt om i lejligheder, huse og villaer på hele Sjælland og hjælper derfor også gerne dig med at opfylde dine drømme.

Køkkenet er hjemmets hjerterum, så derfor skal det også være indrettet, som du gerne vil have det. Det sørger vi for, at det bliver – og at det bliver til en pris, du kan være med på.

Du kontakter os ved at ringe på 43 61 27 75 eller ved at sende en mail til info@arnepedersen.dk. Så finder vi hurtigt muligt den perfekte løsning for dig.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm, så du kan blive lidt klogere på vores løsninger omkring flytteboliger.