Murer

Vores murerafdeling varetager både større og mindre opgaver. Vi råder over dygtigt mandskab, og kan i fællesskab med vore andre afdelinger skræddersy løsninger der matcher jeres behov.

Murer

Jeres Murer På Hele Sjælland

Har I brug for en dygtig murer i forbindelse med renovering af badeværelser? Eller istandsættelse ved flyttelejligheder? Uanset om du har en opgave, der drejer sig om et nyt badeværelse, en renovering eller måske en reetablering, har vores murerafdeling den ekspertise, der skal til for at løfte opgaven.

Som professionel murerafdeling udfører vi stort set alle opgaver inden for murerfaget – vi tager derfor både små og store opgaver ind. Uanset omfang udfører vi vores opgaver til tiden og med et højt og godt håndværk for øje.

Når du derfor indgår en aftale med os omkring murerarbejde ved begge parter nøjagtigt, hvad de går ind til, og hvad forventningerne til det endelige resultat er. Vi kører ikke fra en opgave, før du er 100% tilfreds og alle forventninger er indfriet – det er god service i vores øjne.

Når det kommer til murerarbejde og mureropgaver, er der stort set ikke de opgaver, vi ikke tager os af. Vi favner bredt og hjælper både private, erhverv såvel som boligforeninger med at udføre opgaver. Skal du derfor have hjælp til at mure en trappe op, lægge klinker i køkkenet eller renovere badeværelset, er det noget, vi kan hjælpe dig med. Har du også brug for professionel hjælp til opgaver udenfor, træder vi naturligvis også til.

En Murer Afdeling Med Mange Kompetencer

Du kan blandt andet få vores hjælp til:

  • Flise- og klinkearbejde
  • Forsikringsopgaver
  • Servicearbejde
  • Flyttelejligheder
  • Driftsopgaver for boligselskaber
  • Renovering
  • Pudsning af vægge

Uanset opgave løser vi dem altid med kvalitet i højsædet. Alle vores medarbejdere er derfor naturligvis også faglærte og har en god portion erfaring i rygsækken. Du kan derfor trygt og godt overlade enhver mureropgave til os og vores afdeling, da alle opgaver bliver professionelt håndteret både inden og under opgaven.

Få et tilbud

Murerafdeling

Jørn Hansen

Afd. Chef

Camilla Møller Schmeltzer

Koordinator

En Murerafdeling Der Holder Sine Aftaler

Som enhver anden håndværker skal vores murere overholde aftalerne. Det har vi fuld forståelse og respekt for, hvorfor vi aldrig løber fra en aftale. Det er meget vigtigt for os, at du som kunde er i centrum, og at du kan stole på, at vi opfylder det, vi lover.

Høj kundetilfredshed er det vigtigste for vores forretning, og derfor kan du også forvente, at du får et højt serviceniveau og ikke mindst et professionelt islæt på opgaven. Det gælder fra du kontakter os, til vi viser dig det endelige resultat.

Det håber vi er nok til at gøre os til din foretrukne murer på sjælland.

Få Et Tilbud På Murerarbejde

Er du på udkig efter en murer der arbejder på hele sjælland? Og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med af opgaver? Så kontakt os gerne allerede i dag for at høre nærmere om dine muligheder.

Har du en større opgave, du gerne vil have os til at udføre, kommer vi også gerne ud og besigtiger opgaven. Det gør os bedre og nemmere i stand til at udarbejde et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig.

Vi har efterhånden udført mange mureropgaver og er helt sikre på, at vi er de rette til netop din type af opgave. Kontakt os derfor gerne ved at ringe på 43 61 27 75 eller ved at sende en mail til info@arnepedersen.dk, hvori du beskriver opgaven nærmere.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm med vores afdelingsleder, så du kan blive lidt klogere på vores løsninger.