Murer

Vores murerafdeling varetager både større og mindre opgaver.
Vi råder over et dygtigt mandskab, og kan i fællesskab med vores andre afdelinger skræddersy løsninger der matcher jeres behov.

Murer

Murerarbejde på hele Sjælland

Har I brug for en dygtig murer i forbindelse med renovering af badeværelser? Eller istandsættelse ved flyttelejligheder? Uanset om jeres opgave fx er nyt badeværelse, en renovering eller måske en reetablering, har vores murerafdeling den ekspertise, der skal til for at løfte opgaven.

Som professionel murerafdeling udfører vi stort set alle mureropgaver inden for murerfaget – vi tager både små og store opgaver ind. Vi favner bredt og hjælper både private, erhverv såvel som boligforeninger med at udføre opgaver. Skal I fx have hjælp til at mure en trappe op, lægge klinker i køkkenet eller renovere badeværelset, er det noget, vi kan hjælpe jer med. Har I også brug for professionel hjælp til opgaver udenfor, træder vi naturligvis også til.

Når I indgår en aftale med os, afstemmer vi naturligvis forventningerne: Vi kører ikke fra en opgave, før I er 100% tilfredse og alle forventninger er indfriet – det er god service i vores øjne. Uanset omfang udfører vi vores opgaver til tiden, og med et højt og godt håndværk for øje.

En murerafdeling med mange kompetencer

I kan blandt andet få vores hjælp til:

  • Flise- og klinkearbejde
  • Forsikringsopgaver
  • Servicearbejde
  • Flyttelejligheder
  • Driftsopgaver for boligselskaber
  • Renovering
  • Pudsning af vægge

Vi løser alle opgaver med kvalitet i højsædet, alle vores medarbejdere er naturligvis faglærte, og har en god portion erfaring i rygsækken. I kan derfor trygt overlade enhver opgave til vores murerafdeling, da alle opgaver bliver professionelt håndteret – både inden opgaven påbegyndes, og mens opgaven står på.

Få et tilbud

Murerafdeling

Søren Kyhl Malmberg

Afdelingschef

Camilla Møller Schmeltzer

Koordinator

En murerafdeling der holder sine aftaler

Som alle andre håndværkere, skal vores murere også overholde aftalerne – derfor løber vi aldrig fra en aftale: Det er meget vigtigt for os, at I som kunde er i centrum, og ikke mindst at I kan stole på, at vi opfylder det vi har lovet.

Høj kundetilfredshed er det vigtigste for Arne Pedersen A/S, og derfor kan I forvente højt serviceniveau og professionelt islæt på opgaven. Det gælder fra I kontakter os, til vi viser jer det endelige resultat: Vi ønsker at blive jeres foretrukne murer på Sjælland.

Få et tilbud på murerarbejde

Er I på udkig efter en murer der arbejder på hele Sjælland? Og vil I høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe jer med af opgaver? Kontakt os allerede i dag for at høre om mulighederne. Vi kommer også gerne ud til jer og besigtiger opgaven, så vi kan udarbejde et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Kontakt os ved at ringe på 43 61 27 75 eller ved at sende en mail til info@arnepedersen.dk – beskriv gerne opgaven i mailen, og vi vender tilbage hurtigst muligt til jer.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm, så I kan se mere om vores løsninger.