Om os

På denne side kan I læse mere om Arne Pedersen A/S, om vores historie
samt planer for virksomhedens fremtid.

Forsikring

Historien

Arne Pedersen startede i 1978. Virksomheden voksede, og med årene fik Arne stor succes med særligt drift og vedligeholdelse af ejendomme. Dette takket være hans kone, Anny, som var god til at organisere arbejdsprocesserne, og bl.a. på den måde gøre det nemt for boligselskaberne at drive udlejningsboliger. Denne filosofi arbejder vores serviceafdeling fortsat efter den dag i dag: Det handler om at rykke hurtigt ind, når en lejer flytter ud, og gøre lejligheden/udlejningsboligen klar til ny udlejning, så der ikke sker huslejetab for udlejer.

Arne har aldrig været bange for at udvikle forretningen, så virksomheden voksede sig fortsat større år for år. I dag er virksomheden derfor meget mere end en tømrer- & snedkervirksomhed og vedligeholdelse af udlejningsboliger. Vi er blevet udvidet med en entrepriseafdeling, malerafdeling, forsikringsafdeling, murerafdeling, gulvafdeling, køkkenafdeling, glasafdeling og meget mere.

I 2008 overdrog Arne Pedersen ansvaret for den daglige drift til sine to sønner, Kim Pedersen og Brian Pedersen, som videreførte virksomheden efter Arnes gode, gamle værdier:

”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”

I 2024 trådte Rasmus Nordahl ind i ejerkredsen. Rasmus begyndte som lærling i virksomheden, og 17 år senere tiltrådte han altså ejerkredsen samtidig med at være sektionsdirektør og afdelingsleder for entrepriseafdelingen.

Fremtiden

Vi tør godt love, at når vi påtager os en opgave, så tager vi ansvaret på vores skuldre. Vi har gennem vores mange år i branchen, desværre oplevet håndværkere, som løber fra ansvaret og sender det videre til andre. Dette har vi for mange år siden gjort op med: Vores medarbejdere og samarbejdspartnere er “opdraget” til at tage ansvar, og løse eventuelle problemstillinger.

De gamle værdier har dannet grundlag for en sund virksomhed, som i dag bl.a. har stor fokus på bæredygtighed, arbejder efter FN’s Verdensmål, og altid søger at imødekomme fremtidige udfordringer.

Fremtidens Arne Pedersen A/S består derfor bl.a. af strategier der har fokus og udgangspunkt i netop verdensmålene: Vi vil arbejde ihærdigt for bæredygtighed i byggebranchen, for beskæftigelse og uddannelse af unge, for socialt ansvar og ligestilling mellem kønnene. Desuden vil vi aktivt støtte initiativer, der har til hensigt at forbedre levevilkår for børn, og især for udsatte i 3. verdens lande.

Vi hører gerne fra dig, uanset om du vil være tømrer, bygningssnedker, murer eller maler.

Vores Værdier

Udfordringer fører os til nye løsninger og sikrer, at virksomheden og alle ansatte fortsat er i udvikling og drevet af innovationslyst.

Vores ansatte er veluddannede, men tilbydes løbende videreuddannelse der sikrer, at vi benytter de nyeste værktøjer og teknikker.

Kvalitet

Vi skal levere den højeste kvalitet og service
inden for byggeri og vedligeholdelse.

Når vi påtager os en opgave,
løses den til både kundens og vores fulde tilfredshed.

Vi benytter kun de dygtigste håndværkere,
og vort materiale og værktøjsvalg sikrer optimal kvalitet.

Socialt Ansvar

Vores arbejdsmiljø skal være optimalt for den enkelte,
for at styrke den samlede virksomhed.

Vi fremmer forståelsen af forskelligheder.

Vi tager del i samfundets samlede sociale ansvar,
gennem ansættelser samt i dagligdagen generelt.

Miljø

Både det interne miljø samt det omgivende lokale miljø, lægger os på sinde.

Vi fremmer på alle måder et godt arbejdsmiljø i alle lag af virksomheden.

Vi ønsker at fremme brugen af miljøvenlige materialer.

Innovation

Vi tilegner os løbende viden om lovgivning, anvisninger og øvrige standarder.

Vi benytter os af de mest moderne hjælpemidler, og fremmer
en åben kommunikation mellem kunder og Arne Pedersen A/S.