VORES HISTORIE

I branchen siden 1978

Arne Pedersen startede i 1978 sin egen snedkervirksomhed hjemme i garagen. Virksomheden voksede som årene gik, og ikke mindst drift og vedligeholdelse af ejendomme fik Arne stor succes med. Dette takket være hans kone Anny, som var god til at organisere arbejdsprocesserne, således at det var nemt for boligselskaberne. Ja, det er faktisk denne filosofi serviceafdelingen arbejder efter den dag i dag. Det handler om hurtigt at rykke ind og gøre en lejlighed klar til udlejning, så der ikke sker huslejetab for udlejer.

Arne har aldrig været bange for at udvikle forretningen, så virksomheden voksede sig større og større år for år. I dag er virksomheden meget mere end en tømrer-/snedkervirksomhed. Den er blevet udvidet med en murerafdeling, gulvafdeling, køkkenafdeling, glasafdeling og meget mere.

I dag har Arne Pedersen overdraget ansvaret for den daglige drift til sine to sønner Kim og Brian, som viderefører virksomheden efter de gode gamle værdier: ”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”. Det er disse værdier, som har dannet grundlaget for en sund virksomhed.

VORES VÆRDIER

Vi arbejder efter 4 kerneværdier

Vi er en virksomhed i konstant bevægelse, der har fokus på at være ”up to date” med den teknologiske udvikling. Vi er dog stadig en virksomhed med fødderne plantet solidt i de værdier Arne Pedersen har arbejdet efter, siden han i 1978 startede virksomheden hjemme i garagen. ”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”.

 • Kvalitet

  Vi skal levere den højeste kvalitet og service inden for byggeri og vedligeholdelse.

  Når vi påtager os en opgave, løses den til kundens og vores fulde tilfredshed.

  Vi benytter kun de dygtigste håndværkere, vort materiale og værktøjsvalg sikrer optimal kvalitet.

 • Socialt samvær

  Vores arbejdsmiljø skal være optimalt for den enkelte, for at styrke den samlede virksomhed.

  Vi fremmer forståelsen af forskelligheder.

  Vi tager del i samfundets samlede sociale ansvar gennem ansættelser, og i dagligdagen generelt.

 • Miljø

  Både det interne som det omgivende miljø ligger os på sinde.

  Vi fremmer på alle måder et godt arbejdsmiljø i alle lag af virksomheden.

  Vi ønsker at fremme brugen af miljøvenlige materialer.

   

 • Innovation

  Vi tilegner os løbende viden om lovgivning, anvisninger og øvrige standarder.

  Vi benytter os af de mest moderne hjælpemidler, og fremmer en åben kommunikation mellem kunder og Arne Pedersen A/S.

 • Udfordringer fører os til nye løsninger og sikrer, at virksomheden og alle ansatte fortsat er i udvikling og drevet af innovationslyst.

  Vores ansatte er veluddannede, men tilbydes løbende videreuddannelse der sikrer, at vi benytter de nyeste værktøjer og teknikker.

Vi er social ansvarlige

En af vores kerneværdier er social ansvarlighed. Det er grundlæggende for os, at vi respekterer hinanden uanset køn, hudfarve, alder eller religiøs overbevisning. Vi har indledt et samarbejde med Greve Kommune omkring aktivering. Se mere i videoklippet.
click
  Mission & Vision

  Vi tør godt love, at når vi påtager os en opgave, så tager vi ansvaret på vores skuldre. Vi har gennem vores mange år i branchen tit oplevet håndværkere, som løber fra ansvaret og sender det videre til andre. Dette har vi for mange år siden gjort op med. Vores folk og samarbejdspartnere er “opdraget” til at tage ansvar og løse eventuelle problemstillinger.

   

  Mission
  • Når vi påtager os en opgave, løser vi hele opgaven.
  • En aftale er en aftale, og løses med højest opnåelige kvalitet, leveres til tiden og til kundens og vores egen fulde tilfredshed.
  • Vi tilegner os de nyeste teknologier, og vi vil fremme brugen af miljøvenlige produkter.

   

  Vision
  • Vi vil være kundens naturlige valg til leverance af højest mulig kvalitet og service, inden for renovering, drift og vedligeholdelse af bygninger.