Om os

På denne side kan du læse mere om Arne Pedersen A/S. Du kan læse både om vores historie og om hvad fremtiden bringer for virksomheden.

Forsikring

Historien

Arne Pedersen startede i 1978. Virksomheden voksede som årene gik, og ikke mindst drift og vedligeholdelse af ejendomme fik Arne stor succes med. Dette takket være hans kone Anny, som var god til at organisere arbejdsprocesserne, således at det var nemt for boligselskaberne. Ja, det er faktisk denne filosofi serviceafdelingen arbejder efter den dag i dag. Det handler om hurtigt at rykke ind og gøre en lejlighed klar til udlejning, så der ikke sker huslejetab for udlejer.

Arne har aldrig været bange for at udvikle forretningen, så virksomheden voksede sig større og større år for år. I dag er virksomheden meget mere end en tømrer-/snedkervirksomhed. Den er blevet udvidet med en murerafdeling, gulvafdeling, køkkenafdeling, glasafdeling og meget mere.

I dag har Arne Pedersen overdraget ansvaret for den daglige drift til sine to sønner Kim og Brian, som viderefører virksomheden efter de gode gamle værdier: ”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”. Det er disse værdier, som har dannet grundlaget for en sund virksomhed.

Fremtiden

Vi tør godt love, at når vi påtager os en opgave, så tager vi ansvaret på vores skuldre. Vi har gennem vores mange år i branchen tit oplevet håndværkere, som løber fra ansvaret og sender det videre til andre. Dette har vi for mange år siden gjort op med. Vores folk og samarbejdspartnere er “opdraget” til at tage ansvar og løse eventuelle problemstillinger.

Fremtidens Arne Pedersen A/S består bla. strategier der vedrører et større og styrket fokus på verdensmålene.

Vi vil arbejde ihærdigt for bæredygtighed i byggebranchen, og for at skabe arbejdspladser hvor man som medarbejder kan forvente noget af sin ledelse.

Vi vil aktivt støtte initiativer der har til hensigt at forbedre levevilkår for børn, og især for udsatte i 3. verdens lande.

Både som tømrer, bygningssnedker, murer eller maler.

Vores Værdier

Udfordringer fører os til nye løsninger og sikrer, at virksomheden og alle ansatte fortsat er i udvikling og drevet af innovationslyst.

Vores ansatte er veluddannede, men tilbydes løbende videreuddannelse der sikrer, at vi benytter de nyeste værktøjer og teknikker.

Kvalitet

Vi skal levere den højeste kvalitet og service inden for byggeri og vedligeholdelse.

Når vi påtager os en opgave, løses den til kundens og vores fulde tilfredshed.

Vi benytter kun de dygtigste håndværkere, vort materiale og værktøjsvalg sikrer optimal kvalitet.

Socialt Ansvar

Vores arbejdsmiljø skal være optimalt for den enkelte, for at styrke den samlede virksomhed.

Vi fremmer forståelsen af forskelligheder.

Vi tager del i samfundets samlede sociale ansvar gennem ansættelser, og i dagligdagen generelt.

Miljø

Både det interne som det omgivende miljø ligger os på sinde.

Vi fremmer på alle måder et godt arbejdsmiljø i alle lag af virksomheden.

Vi ønsker at fremme brugen af miljøvenlige materialer.

Innovation

Vi tilegner os løbende viden om lovgivning, anvisninger og øvrige standarder.

Vi benytter os af de mest moderne hjælpemidler, og fremmer en åben kommunikation mellem kunder og Arne Pedersen A/S.