HISTORIEN

Arne Pedersen startede i 1978 sin egen snedkervirksomhed hjemme i garagen. Virksomheden voksede som årene gik, og ikke mindst drift og vedligeholdelse af ejendomme fik Arne stor succes med. Dette takket være hans kone Anny, som var god til at organisere arbejdsprocesserne, således at det var nemt for boligselskaberne. Ja, det er faktisk denne filosofi serviceafdelingen arbejder efter den dag i dag. Det handler om hurtigt at rykke ind og gøre en lejlighed klar til udlejning, så der ikke sker huslejetab for udlejer.

Arne har aldrig været bange for at udvikle forretningen, så virksomheden voksede sig større og større år for år. I dag er virksomheden meget mere end en tømrer-/snedkervirksomhed. Den er blevet udvidet med en murerafdeling, gulvafdeling, køkkenafdeling, glasafdeling og meget mere.

I dag har Arne Pedersen overdraget ansvaret for den daglige drift til sine to sønner Kim og Brian, som viderefører virksomheden efter de gode gamle værdier: ”Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet”. Det er disse værdier, som har dannet grundlaget for en sund virksomhed.

FREMTIDEN

Vi tør godt love, at når vi påtager os en opgave, så tager vi ansvaret på vores skuldre. Vi har gennem vores mange år i branchen tit oplevet håndværkere, som løber fra ansvaret og sender det videre til andre. Dette har vi for mange år siden gjort op med. Vores folk og samarbejdspartnere er “opdraget” til at tage ansvar og løse eventuelle problemstillinger.

Fremtidens Arne Pedersen A/S består bla. strategier der vedrører et større og styrket fokus på verdensmålene.

Vi vil arbejde ihærdigt for bæredygtighed i byggebranchen, og for at skabe arbejdspladser hvor man som medarbejder kan forvente noget af sin ledelse.

Vi vil aktivt støtte initiativer der har til hensigt at forbedre levevilkår for børn, og især for udsatte i 3. verdens lande.