VI UDFØRER OPGAVER FOR PRIVATKUNDER PÅ HELE SJÆLLAND

Har du en bolig, der trænger til at blive malet? Eller kunne du godt tænke dig en ny terrasse i din have? Snedkermester Arne Pedersen er et firma, der varetager alle typer af opgaver for private rundt om på Sjælland. Snedker- og tømrerfaget er vores fundament, men vi har i årenes løb udbygget fundamentet og tilbyder nu en længere række af services for private.

MANGE KOMPETENCER SAMLET PÅ ET STED

Når du kontakter os, behøver du ikke gå på kompromis med det, du gerne vil have lavet eller ringe et andet sted hen, hvis du har brug for yderligere hjælp. For vi varetager nemlig ikke kun snedker- og tømreropgaver, men hjælper dig fra start til slut, hvis du skal i gang med et større renoveringsarbejde.

DU ER I CENTRUM

Står du derfor og skal have renoveret stuen, køkkenet eller måske et værelse, kan vi hjælpe dig med alle arbejdsprocesser og arbejdsopgaver. Skulle der være opgaver, vores egne medarbejdere ikke selv kan løfte, har vi et tæt og professionelt samarbejde med dygtige underleverandører. Du behøver derfor kun have kontakt med ét firma, hvis du ønsker hjælp i forbindelse med en større opgave.

Vi ved, det er en tillidssag at lade andre varetager opgaver, man ikke selv kan klare. Den tillid ønsker vi at leve op til på bedste vis. Derfor indgår vi altid en tæt og personlig dialog, hvor vi vender alle detaljer og forventninger, inden vi går i gang med arbejdet. For det skal være trygt og en fornøjelse at få besøg af os og vores dygtige håndværkere – og det bliver det kun, hvis begge parter er helt med på, hvad der skal ske.

Vi lytter derfor nøje til dine ønsker og kommer også med vores besyv til opgaven, hvis du ønsker det, eller vi kan se nogle andre fordele. Det er dig, der tager den endelige beslutning, og den lytter vi altid til.

Som kunde hos os er du derfor helt og aldeles i trygge hænder.

KONTAKT OS

Mange håndværkere i og omkring København har desværre fået ry for at ikke at dukke op til tiden eller aflyse i sidste øjeblik. Det er ærgerligt. Sådan er det heldigvis ikke hos os. Vi er et veletableret firma med strukturelle processer og skemalagte opgaver. Derfor dukker vi altid op til den aftale tid og dato – og skulle vi være forsinket på grund af trafik eller andet, vi ikke selv er herre over, sørger vi for at give dig besked med det samme.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig prioriteret, da det skaber det bedste fundament og udgangspunkt for vores samarbejde. Hælder du derfor til et firma med styr på klokken og aftaler, er du velkommen til at kontakte os.

Ønsker du hjælp fra et firma, der kan sit kram, og som kun råder over dygtige og erfarne medarbejdere, er vi det helt rette firma for dig. Vi elsker at gøre kunder glade med gode og flotte resultater, og vi vil så gerne også have lov til at gøre det for dig.

Uanset, om du ønsker hjælp til gulvafslibning, maling af vægge eller en totalrenovering, er vi der til at hjælpe dig i mål med det hele præcist, som du gerne vil have det og går og drømmer om.