EN TØMRERVIRKSOMHED MED ERFARING

Har du brug for en tømrer, der kan sit kram? Og som kan rykke ud på hele sjælland? Arne Pedersen A/S er et firma med mange evner og en af dem er, at vi er utroligt dygtige og erfarne inden for tømrerfaget.

Vi råder over et meget dygtigt team, som sætter en stor ære i at levere et godt og sublimt stykke arbejde samtidig med, at de møder vores kunder med åbne arme og et smil. Har du derfor brug for hjælp til et projekt inde eller ude, træder vi hellere end gerne til. Vores medarbejdere har både uddannelse og teknikker på plads, så du kan trygt overlade ansvaret.

Vi håndterer både store og små sager, og servicerer bla. boligselskaber på hele Sjælland.

Servicearbejde og renovering af ejendomme, samt flyttelejligheder for boligselskaber, er en af vores spidskomptencer og vi har i en årrække haft aftaler med flere kommuner omkring renovering af deres ejendomme.

FLEXIBELT FIRMA MED MANGE KOMPETENCER

Fleksibilitet og kvalitet er noget, vi vægter meget højt hos os. Gennem tiden har vi taget os af mange forskelligartede opgaver, som vi både er blevet dygtigere til, men som også har givet anledning til, at vi er blevet eksperter på andre områder. Det betyder derfor, at vi kan klare skræddersyede snedkerløsninger såvel som klassiske tømreropgaver. Uanset hvilken opgave det er, vi bliver stillet, er det altid med en høj kvalitet for øje og en professionel tilgang til arbejdsopgaven.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Døre & vinduer
  • Loftarbejde
  • Tagarbejde
  • Gulv
  • Køkken & bad
  • Renovering
  • Terrasse
  • Tilbygning

VI HAR KUNDEN I CENTRUM

Vores kompetencer rækker længere end listen her. Så har du en tømrerrelateret opgave, som du godt kunne tænke dig at få løst, men som ikke er nævnt på listen her, er du mere end velkommen til at give os et kald eller sende os en mail. For vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig – og også til en pris, du finder attraktiv.

Når vi udfører opgaver for vores kunder, er det vigtigste for os at udføre dem, så de lever op til de ønsker og forventninger, der er fra kundens side. Vi kommer naturligvis altid gerne med vores input til løsningen, hvis vi kan se en bedre mulighed, end hvad du har foreslået. Men vi tager ikke en beslutning, før du har godkendt den.

Hele processen sker derfor i et tæt samarbejde med dig med en god og personlig dialog, så begge parter er helt med på, hvad der er aftalt. Det har vi erfaret, giver det bedst mulige samarbejde og det flotteste resultat – og det er jo, hvad der er vigtigst, når du skal have udført en opgave af andre.

TØMRER PÅ HELE SJÆLLAND

Arne Pedersen A/S hører til i Greve, men vi rykker hellere end gerne ud i på hele Sjælland, hvis du har brug for vores kompetencer. Vi er bestemt ikke bange for at tage fat eller køre i den tidlige morgentrafik, hvis du har brug for vores hjælp.

Vores priser er også til at have med at gøre og er yderst konkurrencedygtige. Du kan derfor sagtens få bygget en terrasse til din villa eller få skiftet gulvet i din lejlighed, uden det kommer til at koste dig en bondegård.

Vil du have lagt et flot gulv? Eller kan det ikke vente længere med gavlen? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at snakke med dig over telefonen eller skrive med dig over mail – og vi står klar til at rykke ud hurtigst muligt, hvis du har brug for det.