Snedker

Vores snedkerafdeling varetager faste aftaler med bl.a. boligselskaber, kommuner og virksomheder

Snedker

Professionel service for boligselskaber på Sjælland

Hos Arne Pedersen A/S har vi i flere år serviceret en lang række af boligselskaber på Sjælland.

Dette er vi perfekte til, da vi har en fagligt bred gruppe af medarbejdere, der med kort varsel kan slå til, varetage samt koordinere alle drifts- og vedligeholdelsesopgaver for boligselskaber, så de løses på en effektiv måde.

Vores arbejdsprocesser og arbejdsopgaver er altid skemalagte, og vi kan håndtere mange lejemål ad gangen samt have lejemålene klar til næste indflytningsdato, hvis det er det, I som boligselskab har brug for vores hjælp til.

Fleksibelt firma med mange kompetencer

Arne Pedersen A/S er ikke kun gode til at udføre de opgaver, som vi bliver stillet. Vi er også en god samarbejdspartner, kan stille op, når det passer jer, og kan varetage rigtig mange forskellige typer af opgaver, fx:

  • Total istandsættelse af flyttelejligheder
  • Diverse vedligeholdelsesopgaver
  • Tømrer-/snedkerarbejde
  • Andre håndværk som el-arbejde, køkkenmontage, murerarbejde, malerarbejde, VVS-arbejde og glasarbejde.

Vi har også et stort lager og maskinværksted, som gør os i stand til at levere stort set alle produkter med kort varsel. Som udlejer oplever I med os som samarbejdspartner, derfor ikke ventetid på vedligeholdelsesopgaver eller huslejetab ved en flyttelejlighed.

Få et tilbud

Snedkerafdeling

Karsten Andersen

Servicechef

Rene Starup

Byggeleder

Anders Børding

Byggeleder

Hans Henrik Christensen

Byggeleder

Mie Frydensberg Valera

Koordinator

Mathias Madsen

Byggeleder

Mød vores snedker team

Karsten Andersen

Servicechef

Rene Starup

Projektleder

Anders Børding

Projektleder

Hans Henrik Christensen

Projektleder

Mathias Madsen

Projektleder

Få en tilpasset serviceaftale

Det er vigtigt for os, at I som boligselskab får mest muligt ud af at indgå en serviceaftale med os:

Vi sørger altid for at tilpasse serviceaftalen til netop jeres behov, da vi ønsker at forblive jeres foretrukne samarbejdspartner, uanset om det drejer sig om istandsættelse af flytteboliger eller forefaldende arbejde på jeres bygninger.

Arne Pedersen A/S står altid klar, hvis en lejlighed hurtigt skal gøres i stand, eller hvis fx noget el-arbejde skal ordnes. Dog behøver opgaven ikke at være akut for at have prioritet hos os – vi og vores team sikrer nemlig, at alle opgaver hurtigst muligt bliver fulgt til dørs.

Hos os er personlig kundeservice og en imødekommende og høflig opførsel en ren selvfølge. Intet mindre kan gøre det, da det er afgørende for, hvordan samarbejdet kommer til at forløbe. Bliver nogle af vores medarbejdere derfor kaldt ud til en opgave i et privat hjem, kan beboerne altid regne med, at der mødes op til tiden, og at det gøres med et smil og stor venlighed. Det gælder uanset hvor det er på Sjælland.

Kontakt os for en fast aftale

Hos Arne Pedersen A/S har vi travlt, men vi har altid plads til endnu en serviceaftale med et boligselskab. Vi er ikke bange for at køre langt, og rykker derfor gerne ud til opgaver på hele Sjælland.

Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved løsningen, og at den tilgodeser jeres behov. Derfor er vi også meget fleksible, når det kommer til udarbejdelsen af en serviceaftale med jer. Vi laver gerne et overslag på, hvad en serviceaftalen kommer til at koste, eller hvad I kan forvente, hvis I fast benytter Arne Pedersen A/S til at istandsætte lejligheder i forbindelse med flytning. Vi bruger gerne god tid på at finde frem til den rette løsning.

Lyder det interessant? Så ring til os på 43 61 27 75 eller send en mail på info@arnepedersen.dk.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm om vores snedkerafdeling, så I kan få mere information om os og vores løsninger.