Snedker

Vores snedkerafdeling varetager faste aftaler med bla. kommuner og virksomheder

Snedker

Professionel Service For Boligselskaber På Sjælland

Hos Snedkermester Arne Pedersen A/S har vi i flere år serviceret en længere række af boligselskaber rundt om på Sjælland.

Dette er noget, vi gør meget i, og som vi er perfekt egnede til, fordi vi har en fagligt bred gruppe af medarbejdere, der med kort varsel kan slå til og varetage samt koordinere alle drifts- og vedligeholdelsesopgaver for boligselskaber, så de løses på en effektiv måde.

Vores arbejdsprocesser og arbejdsopgaver er altid skemalagte, hvorfor vi kan håndtere mange lejemål ad gangen samt have dem klar til næste indflytningsdato, hvis det er det, I som boligselskab har brug for vores hjælp til.

Fleksibelt Firma Med Mange Kompetencer

Vi er ikke kun gode til at udføre de opgaver, vi bliver stillet. Vi er også en god samarbejdspartner at have på hånden, da vi kan stille op, når det passer jer og fordi, vi kan varetage rigtig mange forskellige typer af opgaver såsom:

Total istandsættelse af flyttelejligheder, Diverse vedligeholdelsesopgaver, Tømrer-/snedkerarbejde, El-arbejde, Murerarbejde, Malerarbejde, VVS-arbejde, Glasarbejde.

Endnu bedre er det, at vi også har et stort lager og et maskinværksted, som gør os i stand til at levere stort set alle produkter med kort varsel. Som udlejer oplever du derfor ikke huslejetab ved en flyttelejlighed eller lang ventetid på vedligeholdelsesopgaver.

Få et tilbud

Snedkerafdeling

Karsten Andersen

Servicechef

Rene Starup

Projektleder

Anders Børding

Projektleder

Hans Henrik Christensen

Projektleder

Mathias Madsen

Projektleder

Mie Valera

Koordinator

Mød vores snedker team

Karsten Andersen

Servicechef

Rene Starup

Projektleder

Anders Børding

Projektleder

Hans Henrik Christensen

Projektleder

Mathias Madsen

Projektleder

Få En Tilpasset Serviceaftale

Det er vigtigt for os, at I som boligselskab får mest muligt ud af at have en serviceaftale med os. Derfor sørger vi altid for at tilpasse serviceaftalen med jer til netop jeres behov. For det eneste vi ønsker er, at vi kan være og forblive jeres foretrukne samarbejdspartner, uanset om det drejer sig om istandsættelse af lejligheder eller forefaldende arbejde på jeres bygninger.

Vi står altid klar, hvis en lejlighed hurtigt skal gøres i stand, eller hvis noget el-arbejde skal ordnes. Dog behøver opgaven ikke at være akut for at have prioritet hos os – vi og vores team sikrer nemlig, at alle opgaver hurtigst muligt bliver fulgt til dørs.

Hos os er personlig kundeservice og en imødekommende og høflig opførsel en ren selvfølge. Intet mindre kan gøre det, da det er afgørende for, hvordan samarbejdet kommer til at forløbe. Bliver nogle af vores medarbejdere derfor kaldt ud til en opgave i et privat hjem, kan beboerne altid regne med, at der mødes op til tiden, og at det gøres med et smil og stor venlighed. Det gælder uanset hvor på Sjælland, vi skal rykke ud.

Kontakt Os For En Fast Aftale

Hos Snedkermester Arne Pedersen A/S har vi meget at se til, men vi har altid plads til endnu en serviceaftale med et boligselskab. Vi er ikke bange for at køre langt og rykker derfor gerne ud til opgaver på hele Sjælland.

Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved løsningen, og at den tilgodeser de behov, I har. Derfor er vi også meget fleksible, når det kommer til udarbejdelsen af en serviceaftale med jer. Ønsker I det, kommer vi også gerne med et overslag på, hvad serviceaftalen kommer til at koste, eller hvad I kan forvente, hvis I fast sætter os til at istandsætte lejligheder i forbindelse med flytning. Vi er meget åbne for enhver dialog og bruger gerne god tid på at finde frem til den rette løsning.

Lyder det interessant, er I velkomne til at ringe på 43 61 27 75 eller sende os en mail på info@arnepedersen.dk.

Se præsentation

Vi har lavet en kort præsentationsfilm med vores afdelingsleder, så du kan blive lidt klogere på vores løsninger.