Entreprise

Vores entrepriseafdeling samler alle vores kompetencer og bruger medarbejdere fra alle dele af virksomheden.

Entreprise

Hoved- og fagentreprise på hele Sjælland

Har du brug for hjælp til at organisere og strukturere en byggeopgave på Sjælland?

Hos Snedkermester Arne Pedersen A/S udfører vi både fag- og hovedentrepriser rundt om på Sjælland for offentlige institutioner og erhverv. Vi opfører større nybyggerier og ejendomme samt renovering af lejligheder for at nævne nogle af de områder, vi har specialiseret os i.

Vi kan tilbyde både fag- og hovedentreprise på større og mindre byggeopgaver, fordi vi har et fast netværk af underentreprenører og leverandører. Udover et højt fagligt niveau kan vi på grund af netværket tilbyde gode priser og et tæt og godt samarbejde.

Blandt vores kompetenceområder kan nævnes:

  • Tagrenoveringer eller udskiftninger.
  • Vinduesudskiftninger.
  • Diverse renoveringsopgaver.

Høj kvalitet og faglig stolthed

Det er trygt at benytte Snedkermester Arne Pedersen A/S i forbindelse med en større byggeopgave, da vi med al vores ekspertise og erfaring tager os godt og grundigt af arbejdet. Vi sørger derfor for at koordinere arbejdet med håndværkerne og kommunikationen med dem. Men, lige så vigtigt sørger vi for at sikre, at kvaliteten er, som både du og vi gerne vil have den – nemlig høj.

Når du derfor indgår i en aftale om en entreprise med os, er der ikke noget, der ligger dig til last eller giver dig unødige bekymringer. Vi tager os trygt af det hele og sørger naturligvis for at holde dig løbende opdateret, så du er helt med på, hvad der foregår, og hvor langt vi er med opgaverne.

Vores byggeledere og konstruktører har mange års erfaring med byggeprojekter og løser opgaverne hurtigt, professionelt og med håndværksmæssig stolthed.

Få et tilbud

Mød vores entrepriseafdeling

Rasmus Nordahl

Sektionsdirektør – entreprise

Phillip Schmidt

Byggeleder

Martin Aufeldt

Projektleder

Jesper Vereni

Projektleder

Tonny Jensen

Projektleder

Andreas Rohde

Byggeleder

Jannick Bjørk

Byggeleder

Nick Bredahl Jørgensen

Byggeleder

Moustapha El-Barq

Projektleder

Christian D. Nielsen

Byggeleder

Meget mere end en entreprenør

Hovedentreprise eller fagentreprise er opgaver, som vi ser på med meget stor seriøsitet. Det er ikke opgaver, vi tager let på, eller som vi ønsker at standardisere. Vi går derfor ind til enhver opgave med stor faglighed, som vi skræddersyr efter dine ønsker og behov. Vi ønsker, at opgaven skal emme af godt og stærkt håndværk, og at du er godt tilfreds, hver gang vi færdiggør en etape i byggeriet.

Dette er ikke noget, vi bare siger, da vi har mere end 30 års erfaring i faget. Det har givet os utroligt mange kompetencer, ekspertise og en viden om, hvordan vi ønsker at udføre de byggeprojekter, vi bliver sat i stilling til. Det kommer dig til gavn i form af garanti for godt håndværk og en byggeproces, der er overskuelig og struktureret.

Fag- eller hovedentreprise

Har du en lejlighed eller en villa, der skal istandsættes? Eller vil du gerne bygge nyt? Vi har udført mange former for fag- og hovedentrepriser for både private, erhverv og offentlige institutioner gennem tiden, hvorfor vi også gerne varetager dit byggeprojekt, uanset hvordan det tager sig ud.

Vi elsker at bygge og sikre, at et byggeprojekt bliver ført sikkert fra A til B. Ring derfor gerne til os på telefon 43 61 27 75 for at høre mere om mulighederne for en fag- eller hovedentreprise på Sjælland.

Vi vender tilbage hurtigst muligt og beregner også gerne en pris til dig efter en dybere dialog, hvis du ønsker det.

Se præsentation

Her kan du se et par korte video omkring nogle af de opgaver vi laver, i vores entreprise afdeling.