Entreprise

Vores entrepriseafdeling samler alle vores kompetencer og bruger medarbejdere fra alle dele af virksomheden.

Entreprise

Hoved- og fagentreprise på hele Sjælland

Har du brug for hjælp til at organisere og strukturere en byggeopgave på Sjælland?

Hos Snedkermester Arne Pedersen A/S specialiserer vi os i hoved- og fagentrepriser på hele Sjælland, og tilbyder hjælp til at løse og udføre byggeprojekter i størrelsesordenen 0-100 mio kroner. Vores virksomhed udfører både fag- og hovedentrepriser for en bred vifte af kunder, herunder offentlige institutioner, erhverv, ejer og andelsforeningen samt almene boligorganisationer. Vi har opbygget et speciale inden for tag, vinduer og facader, samt en række andre tilhørende områder.

Vores evne til at tilbyde både fag- og hovedentreprise på både større og mindre projekter skyldes vores faste certificerede netværk af underentreprenører, leverandører og samarbejdspartnere. Dette netværk sikrer os ikke kun et højt fagligt niveau, men også konkurrencedygtige priser og et tæt og effektivt samarbejde. Derudover sikrer vi ved vores certificering at vores samarbejdspartnere og leverandører arbejder struktureret med den grønne omstilling,

Vores kompetenceområder inkluderer tagrenoveringer eller udskiftninger, vinduesudskiftninger og en række forskellige renoveringsopgaver. Vi prioriterer høj kvalitet og faglig stolthed i alt, hvad vi gør.

Det er trygt at vælge Arne Pedersen A/S til både større og mindre projekter. Med vores omfattende ekspertise og erfaring sikrer vi, at arbejdet udføres grundigt, og at vi koordinerer effektivt med håndværkerne, alt imens vi sikrer, at kvaliteten lever op til både kundens og vores egne forventninger.

Når der indgås en aftale med os, kan De være sikre på, at alt bliver håndteret trygt og professionelt. Vi holder løbende beboer og infomøder og i udstrakt grad sikrer vi at alle er opdateret, så alle altid er informeret om projektets fremskridt i tæt samarbejde med rådgivere og bygherrer og tilsyn.

Vores byggeledere og konstruktører har selv erfaring fra lignende projekter som vi udfører og alle vores medarbejdere er altid opdateret på nyeste viden via kurser og uddannelse.

Alene i 2023 udskiftede Arne Pedersen A/S 11.500 vinduer, 22.000 m2 tag og renoverede 7.500 m2 facader.

Høj kvalitet og faglig stolthed

Det er trygt at benytte Snedkermester Arne Pedersen A/S i forbindelse med en større byggeopgave, da vi med al vores ekspertise og erfaring tager os godt og grundigt af arbejdet. Vi sørger derfor for at koordinere arbejdet med håndværkerne og kommunikationen med dem. Men, lige så vigtigt sørger vi for at sikre, at kvaliteten er, som både du og vi gerne vil have den – nemlig høj.

Når du derfor indgår i en aftale om en entreprise med os, er der ikke noget, der ligger dig til last eller giver dig unødige bekymringer. Vi tager os trygt af det hele og sørger naturligvis for at holde dig løbende opdateret, så du er helt med på, hvad der foregår, og hvor langt vi er med opgaverne.

Vores byggeledere og konstruktører har mange års erfaring med byggeprojekter og løser opgaverne hurtigt, professionelt og med håndværksmæssig stolthed.

Få et tilbud

Mød vores entrepriseafdeling

Rasmus Nordahl

Sektionsdirektør – entreprise

Phillip Schmidt

Byggeleder

Martin Aufeldt

Projektchef

Jesper Vereni

Projektleder

Tonny Jensen

Projektleder

Danny Brosboel Pedersen

Byggeleder

Andreas Rohde

Projektleder

Jannick Bjørk

Projektleder

Nick Bredahl Jørgensen

Byggeleder

Moustapha El-Barq

Projektleder

Christian D. Nielsen

Formand & opmåler

Camilla Møller Schmeltzer

Koordinator

Jesper Palmkvist

Byggeleder

Meget mere end en entreprenør

Hovedentreprise eller fagentreprise er opgaver, som vi ser på med meget stor seriøsitet. Det er ikke opgaver, vi tager let på, eller som vi ønsker at standardisere. Vi går derfor ind til enhver opgave med stor faglighed, som vi skræddersyr efter dine ønsker og behov. Vi ønsker, at opgaven skal emme af godt og stærkt håndværk, og at du er godt tilfreds, hver gang vi færdiggør en etape i byggeriet.

Dette er ikke noget, vi bare siger, da vi har mere end 30 års erfaring i faget. Det har givet os utroligt mange kompetencer, ekspertise og en viden om, hvordan vi ønsker at udføre de byggeprojekter, vi bliver sat i stilling til. Det kommer dig til gavn i form af garanti for godt håndværk og en byggeproces, der er overskuelig og struktureret.

Fag- eller hovedentreprise

Har du en lejlighed eller en villa, der skal istandsættes? Eller vil du gerne bygge nyt? Vi har udført mange former for fag- og hovedentrepriser for både private, erhverv og offentlige institutioner gennem tiden, hvorfor vi også gerne varetager dit byggeprojekt, uanset hvordan det tager sig ud.

Vi elsker at bygge og sikre, at et byggeprojekt bliver ført sikkert fra A til B. Ring derfor gerne til os på telefon 43 61 27 75 for at høre mere om mulighederne for en fag- eller hovedentreprise på Sjælland.

Vi vender tilbage hurtigst muligt og beregner også gerne en pris til dig efter en dybere dialog, hvis du ønsker det.

Se præsentation

Her kan du se et par korte video omkring nogle af de opgaver vi laver, i vores entreprise afdeling.