Entreprise

Vores entrepriseafdeling samler alle vores kompetencer, og bruger medarbejdere fra alle afdelinger i Arne Pedersen A/S.

Entreprise

Hoved- og fagentreprise på hele Sjælland

Har I brug for hjælp til at organisere og strukturere en byggeopgave på Sjælland?

Hos Arne Pedersen A/S specialiserer vi os i hoved- og fagentrepriser på hele Sjælland, og tilbyder hjælp til at løse og udføre byggeprojekter i størrelsesordenen 0-100 mio. kroner.

Vi udfører fag- og hovedentrepriser for en bred vifte af kunder, herunder offentlige institutioner, erhverv, ejer- og andelsforeninger samt almene boligorganisationer.

Vores kompetenceområder inkluderer renoveringer eller udskiftninger af tage, vinduer, facader og andre forskellige renoveringsopgaver. Alene i 2023 udskiftede Arne Pedersen A/S 11.500 vinduer, 22.000 m2 tag og renoverede 7.500 m2 facader.

Entrepriseafdelingen har et fast netværk af certificerede underentreprenører, leverandører og samarbejdspartnere. Dette netværk sikrer et højt fagligt niveau, et effektivt og tæt samarbejde samt konkurrencedygtige priser. Certificering er vigtig for Arne Pedersen A/S, da vi arbejder struktureret med den grønne omstilling.

Det er trygt at vælge Arne Pedersen A/S til både større og mindre projekter: Med vores omfattende ekspertise og erfaring, sikrer vi at arbejdet udføres grundigt, og vi koordinerer effektivt med alle håndværkere, mens vi sikrer, at kvaliteten lever op til både kundens og egne forventninger.

Når der indgås en aftale med os, kan I være sikre på, at alt bliver håndteret trygt og professionelt. Vi holder fx løbende beboer- og informationsmøder, og informerer alle om status og projektets fremskridt i tæt samarbejde med rådgivere, bygherrer og tilsyn.

Vores byggeledere og konstruktører har stor erfaring, og alle vores medarbejdere er altid opdaterede på nyeste viden via kurser og uddannelse.

Høj kvalitet og faglig stolthed

Det er trygt at benytte Arne Pedersen A/S – også til de større byggeopgaver. Med al vores ekspertise og erfaring, tager vi os godt og grundigt af arbejdet. Vi sørger for at koordinere arbejdet og kommunikationen med håndværkerne. Men: Lige så vigtigt sørger vi for at sikre, at kvaliteten er, som både I og vi gerne vil have den – nemlig høj.

Når I indgår en aftale med vores entrepriseafdeling, er der derfor ikke unødige bekymringer. Vi tager os trygt af det hele, og sørger naturligvis for at holde jer løbende opdaterede, så I er helt med på status og fremtiden i projektet.

Vores byggeledere og konstruktører har mange års erfaring med byggeprojekter, og vi løser opgaverne hurtigt, professionelt og med håndværksmæssig stolthed.

Få et tilbud

Mød vores entrepriseafdeling

Rasmus Nordahl

Sektionsdirektør – entreprise

Andreas Rohde

Projektleder

Andreas Thøgersen

Byggeleder

Camilla Møller Schmeltzer

Koordinator

Christian D. Nielsen

Formand & opmåler

Danny Brosboel Pedersen

Byggeleder

Henrik Hansen

Byggeleder

Jannick Bjørk Starup

Projektleder

Jesper Palmkvist

Byggeleder

Jesper Vereni

Projektleder

Martin Aufeldt

Projektchef

Moustapha El-Barq

Projektleder

Nick Bredahl Jørgensen

Byggeleder

Phillip Schmidt

Byggeleder

Tonny Jensen

Projektleder

Meget mere end en entreprenør

Hovedentreprise og fagentreprise er opgaver, som vi ser på med meget stor seriøsitet. Arne Pedersen A/S går ind til hver opgave med stor faglighed, som vi skræddersyr efter jeres ønsker og behov. Vi ønsker, at opgaven skal emme af godt og stærkt håndværk, og at I er godt tilfredse – hver gang en etape i byggeriet er færdig.

Vi har mere end 30 års erfaring. Det har givet os mange kompetencer og ekspertise, og ikke mindst viden om hvordan vi ønsker at udføre de byggeprojekter, som vi bliver sat i stilling til. Der er dermed garanti for godt håndværk, og overskuelig og struktureret byggeproces for jer.

Fag- eller hovedentreprise

Har I en lejlighed eller en villa, der skal istandsættes? Eller vil I gerne bygge nyt?

Arne Pedersen A/S har udført mange former for fag- og hovedentrepriser for både private, erhverv og offentlige institutioner gennem tiden, hvorfor vi også gerne varetager jeres byggeprojekt, uanset hvordan det tager sig ud. Vi elsker at bygge og sikre, at et byggeprojekt bliver ført sikkert fra A til B.

Ring derfor gerne til os på telefon 43 61 27 75, for at høre mere om mulighederne for en fag- eller hovedentreprise på Sjælland.

Vi vender tilbage hurtigst muligt, og beregner også gerne en pris efter en dybere dialog, hvis I ønsker det.

Se præsentation

Her kan du se et par korte video omkring nogle af de opgaver vi laver, i vores entreprise afdeling.