Legepladser

Arne Pedersen har en afdeling der er specialiseret i at udvikle og bygge legepladser.

Legepladser

Legepladser i naturlig indpakning

Snedkermester Arne Pedersen har også egen legepladsafdeling, AP LEG.

Det gode håndværk, går igen, og med snedkerværkstedet i ryggen, er AP LEG godt rustet til at udføre alle typer arbejde på legepladsen.

AP LEG løser større og mindre opgaver, fra nybyg til reparation, vedligehold og tilbygning.

Vi forhandler flere fabrikater af legepladser, og kan på den måde tilbyde meget fleksible løsninger. Vores produkt-pallette spænder bredt, fra naturlegepladser i Robinie træ, til 100% vedligeholdelsesfrie konstruktioner i rustfri stål og genbrugsplast.

Legepladsens underlag er et kapitel for sig, og vi kan tilbyde alt indenfor helstøbt gummi, gummifliser, græsarmering og alle andre typer faldunderlag.

Legeplads vedligehold

Vores reparatør afdeling består af uddannede legepladsmontører, der reparerer alle typer og fabrikater af legepladser. Specialdele fremstilles på vores eget snedkerværksted, til fordelagtige priser. For boligselskabet med mange forskellige fabrikater legepladser, er vi den oplagte samarbejdspartner, for vi kan servicere ALLE selskabet legepladser.

Vi samarbejder desuden med uvildigt legepladsinspektionsfirma, og kan tilbyde en samlet løsning på inspektion og vedligehold af legepladsen, nemt og overskueligt.

Hvis du vil vide mere om vores legepladsafdeling og vore løsninger, kan du læse meget mere på AP leg hjemmesiden HER.

Få et tilbud

Legepladsafdeling

Michael Gutfeld

Overmontør

Inkluderende legepladser

Hos Arne Pedersen A/S tilbyder vi at hjælpe med at lave legepladser, der tilgodeser alle børn. Med det menes, at vi også sammensætter løsninger, der tager højde for børn med særlige udfordringer eller handicap. Der kan derfor sagtens designes en legeplads, der er både handicap- og kørestolsvenlig, hvis det ønskes.

Uanset hvad der ønskes af en legeplads, eller hvilke krav I har til materialerne og udformningen af løsningerne, er vi sikre på, at vi kan imødekomme det. Vigtigst for os er at skabe legepladser, der giver børn mulighed for og lyst til at lege udenfor i timevis med både sjove og udfordrende løsninger.

Få et tilbud

En god og gennemtænkt legeplads er guld værd, uanset om det drejer sig om en børnehave, et boligområde eller byens fælles legeplads. Det giver glade og sunde børn, der får udviklet og udfordret deres motorik og sanser – og det bliver vi aldrig trætte af at give mulighed for med vores løsninger.

Kunne I godt tænke jer at høre nærmere om, hvilke løsninger vi kan byde på, eller hvad det vil koste at lave en legeplads, der opfylder netop jeres ønsker, er I mere end velkomne til at kontakte os i dag.

Vi indgår gerne i en dialog med input fra begge parter, og udarbejder også gerne en designløsning sammen med et tilbud. Kontakt os derfor gerne på telefon 43 61 27 75 eller send os en mail på info@arnepedersen.dk.