Maler

Vores malerafdeling er specialiseret i både store og små opgaver, og indgår ofte i større entrepriser.

Vi har folk der kan varetage alle typer af maleropgaver.

Maler

Professionel maler på Sjælland

Vores malerafdeling står klar, når lejligheder i ejendomsforeninger skal males med kort varsel, villaer skal have et nyt og friskt udtryk eller en ejendomsfacade igen skal stå skarp. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan hjælpe med alle maleropgaver – selv med kort varsel.

Vi hos Snedkermester Arne Pedersen A/S kan tage sig af mange forskelligartede maleropgaver og har således hjulpet mange kunder på hele Sjælland, med både store og små maleropgaver blandt andet i forbindelse med istandsættelse og fraflytning.

Det er meget vigtigt for os at levere vores udførte opgaver i en meget høj kvalitet, hvorfor vi også kun benytter de dygtigste malere, materialer og værktøjer. Det sikrer at I  bliver fuldt ud tilfredse første gang.

Når vi siger, at vi er dygtige og erfarne i at levere et godt stykke malerarbejde, er det ikke bare noget, vi siger. For det er meget vigtigt for os at levere et godt stykke håndværk hver gang – mindre kan ikke gøre det. Vi benytter os derfor altid af fagfolk, der ved, hvad de laver.

Det garanterer dig et rigtig godt og flot resultat, som lever op til de kriterier, du på forhånd har aftalt med os.

Malerarbejde i god kvalitet – hver gang

Vi hjælper dig blandt andet med:

  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Maling af vægge og lofter
  • Spartelarbejde
  • Maling af filt

Dette er blot nogle af de maleropgaver, vi udfører for vores kunder i og omkring København. Skulle du have brug for vores hjælp til en opgave, som vi ikke har listet her, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kommer også gerne med idéer eller vinkler på opgaven, så du får det fulde ud af din maleropgave og det bedst mulige resultat.

Vores medarbejdere er altid imødekommende, personlige og ærlige og går til enhver opgave med stor professionalitet. Du kan derfor forvente at få en professionel håndtering af din opgave fra start til slut.

Få et tilbud

Malerafdeling

Pia Gregersen

Afdelingschef

Dennis Johansen

Byggeleder

Maj-Britt Philipsen

Byggeleder


Patrik Rahbek

Byggeleder

Kompetent rådgivning om malerarbejde

Vores malerarbejde omfatter mange typer af opgaver både ude og inde. Fælles for alle opgaver er, at de tager afsæt og udgangspunkt i jeres ønsker og behov som kunde, så I får det bedst mulige resultat – og et resultat, som I både nu og på sigt bliver glade for.

Ved at benytte Snedkermester Arne Pedersen A/S til jeres malerarbejde, kan I forvente:

  • Kompetent rådgivning om farvevalg og materialer
  • Sparring om farvesammensætninger
  • Personlig service
  • Imødekommende medarbejdere
  • En gennemsigtig og personlig kommunikation

Det er meget vigtigt for os at nævne, at vi altid rydder op efter vores arbejde. I får derfor overleveret et rum eller en bygning, som da vi fik den – blot med nymalede og flotte vægge.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Har I brug for et firma, der rykker hurtigt ud i forbindelse med istandsættelse af fraflytningslejligheder? Eller noget helt andet malerarbejde, hvor aftaler og deadlines altid overholdes? Så er I velkomne til at kontakte os.

Vi giver gerne gode priser på vores maleropgaver, og kan hurtigt strikke et uforpligtende og skræddersyet tilbud sammen til jer. Vi sidder desuden klar til at rådgive og vejlede, hvis I evt. sidder inde med spørgsmål, som I gerne vil have besvaret, inden vi sender et tilbud afsted.

Ring til os i dag på 43 61 27 75 eller send os en mail på info@arnepedersen.dk. Så finder vi hurtigst muligt ud af, om vi er det rette match til netop jeres opgave. Vi ser frem til at høre fra jer.