Maler

Vores malerafdelinger er specialiseret i både store og små opgaver. Vi har folk der kan varetage alle typer af maleropgaver. Vores malerafdeling indgår ofte i større entrepriser, som vi også er en del af.

Maler

Professionel Maler På Sjælland

Når lejligheder i ejendomsforeninger skal males eller villaer skal have et nyt og frisk udtryk kan vores dygtige og erfarne medarbejdere træde til og hjælpe – selv med kort varsel.

Vi hos Snedkermester Arne Pedersen A/S kan tage sig af mange forskelligartede maleropgaver og har således hjulpet mange kunder på hele Sjælland, med både store og små maleropgaver blandt andet i forbindelse med istandsættelse og fraflytning.

Det er meget vigtigt for os at levere vores udførte opgaver i en meget høj kvalitet, hvorfor vi også kun benytter de dygtigste malere, materialer og værktøjer. Det sikrer, at du bliver fuldt ud tilfreds første gang.

Når vi siger, at vi er dygtige og erfarne i at levere et godt stykke malerarbejde, er det ikke bare noget, vi siger. For det er meget vigtigt for os at levere et godt stykke håndværk hver gang – mindre kan ikke gøre det. Vi benytter os derfor altid af fagfolk, der ved, hvad de laver.

Det garanterer dig et rigtig godt og flot resultat, som lever op til de kriterier, du på forhånd har aftalt med os.

Malerarbejde I God Kvalitet – Hver Gang

Vi hjælper dig blandt andet med:

  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Maling af vægge og lofter
  • Spartelarbejde
  • Maling af filt

Dette er blot nogle af de maleropgaver, vi udfører for vores kunder i og omkring København. Skulle du have brug for vores hjælp til en opgave, som vi ikke har listet her, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vi kommer også gerne med idéer eller vinkler på opgaven, så du får det fulde ud af din maleropgave og det bedst mulige resultat.

Vores medarbejdere er altid imødekommende, personlige og ærlige og går til enhver opgave med stor professionalitet. Du kan derfor forvente at få en professionel håndtering af din opgave fra start til slut.

Få et tilbud

Malerafdeling

Pia Gregersen

Afdelingschef

Dennis Johansen

Byggeleder


Patrik Rahbek

Byggeleder

Mød vores maler team

Pia Gregersen

Afd. Chef

Dennis Johansen

Byggeleder

Patrick Rahbek

Byggeleder

Kompetent Rådgivning Om Malerarbejde

Vores malerarbejde omfatter mange typer af opgaver både ude og inde. Fælles for alle opgaverne er, at de tager afsæt og udgangspunkt i dine ønsker og behov som kunde, så du både får det bedst mulige resultat men også et resultat, du både nu og på sigt bliver glad for.

Ved at benytte Snedkermester Arne Pedersen A/S til dit malerarbejde, kan du forvente følgende:

  • Kompetent rådgivning om farvevalg og materialer
  • Sparring om farvesammensætninger
  • Personlig service
  • Imødekommende medarbejdere
  • En gennemsigtig og personlig kommunikation

Det er meget vigtigt for os at nævne, at vi altid rydder op efter vores arbejde. Du får derfor overleveret et rum eller en bygning, som da vi fik den – blot med nymalede og flotte vægge.

Ring Til Os Og Få Et Uforpligtende Tilbud På Malerarbejde

Har du brug for et firma, der gerne rykker hurtigt ud i forbindelse med istandsættelse af fraflytningslejligheder eller noget helt andet, og som altid overholder aftaler og deadlines, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver gerne gode priser på vores maleropgaver og kan hurtigt strikke et uforpligtende og skræddersyet tilbud sammen til dig. Vi sidder desuden klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, inden vi sender et tilbud afsted til dig.

Ring til os i dag på 43 61 27 75 eller send os en mail på info@arnepedersen.dk. Så finder vi hurtigst muligt ud af, om vi er det rette match til netop din opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.